Jak Podpořit.cz funguje?

Často se nás ptáte, jak vlastně celý projekt funguje, i přes to že je princip naprosto jednoduchý. Právě proto vznikl tento článek, kterým Vám vše přiblížíme.

Projekt Podpořit.cz vznikl na jaře roku 2019. Za tuto dobu jsme stihli udělat obrovský kus práce a dál se zlepšujeme. Pravdou je, že se stále setkáváme s dotazy, jak vlastně celý projekt funguje a kde se berou peníze „zadarmo“. Rozhodli jsme se, že pro vysvětlení těchto otázek nám pomůže Vašek.

Vašek je člověk, který má v oblibě tři věci: cestování, nakupování na internetu a rád přispívá peníze na dobrou věc. Vašek se dozvěděl, že díky Podpořit.cz může všechny jeho oblíbené činnosti dělat zároveň. Jak? Stačí mu k tomu pár prokliků na internetu navíc.

Vašek při jeho cestování využívá Booking.com, kde si vždy zaplatí ubytování na jeho cestách. Vašek ví, že Booking.com a Podpořit.cz spolu spolupracují, proto se rozhodne přispět peníze ze svého nákupu na dobrou věc. Otevře si stránku www.podpořit.cz, najde si svůj oblíbený internetový obchod a proklikne se na něj, zaplatí částku za ubytování a z této částky přispěl na dobrou věc.

Aby internetové obchody přilákaly do svého e-shopu zákazníky, využívají reklamních kampaní, za které utratí spoustu peněz. Podpořit.cz ve své podstatě tento krok odstraňuje a dává možnost e-shopům věnovat peníze na dobrou věc, ale i přes to získat hromadu zákazníků, jako jste Vy.

Podpořit.cz podporuje vždy jeden konkrétní příběh. Tomuto příběhu vy vaším internetovým nákupem pomáháte a darujete peníze. Podpořit.cz má více než 550 e-shopů, na který můžete nakupovat a zároveň přispívat na dobrou věc. Z částky, za kterou nakoupíte ve vašem oblíbeném e-shopu, přijde na aktuální příběh konkrétní částka peněz určená e-shopem, kde proběhl nákup. Je to ta nejsnadnější cesta, jak komukoliv pomoc zadarmo, rychle a efektivně.

Informace o tom, kolika procenty můžete přispět vašim nákupem, jsou vždy uvedeny u každého partnerského e-shopu na našem webu.

Možností, jak podpořit příběh na našem webu je hned několik. Ať už zmíněným internetovým nákupem, tak darováním konkrétní částky na bankovní účet. V dnešní době sociálních sítí nesmíme zapomenout na sdílení na facebooku, instagramu a kdekoliv, kde si myslíte, že to má smysl! Děkujeme!

Vašek už svými internetovými nákupy pomáhá, teď je řada na tobě!