Spolupráce se sdružením Logo

První článek na našem blogu bychom chtěli věnovat Občanskému sdružení LOGO a Tomáši Ostrému, díky kterým, jsme mohli jako první zveřejnit příběh Aničky trpící mozkovou obrnou.

Příběh sedmnáctileté Aničky byl pro nás nejen startem, ale obrovskou inspirací a motivací, jak dokáže být člověk statečný, silný a odhodlaný jít si za svým snem. V jednom roce, kdy zdravé dítě začíná chodit, se Anička dokázala pouze plazit. Ve třech letech se poprvé u opory postavila. V šesti letech po ortopedické operaci začala chodit na krátkou vzdálenost za pomoci berliček. Nyní používá k chůzi na kratší vzdálenost francouzské hole a na delší vzdálenosti invalidní vozík.

Anička studuje Obchodní akademii ve Veselí nad Moravou, kde studuje informační technologie. Má ráda hudbu, učí se anglicky, baví ji fotografování a práce na počítači. Její největší láska je požární sport, Andulka je hasička celým svým srdcem. Proto jsme se touto mladou slečnou nechali inspirovat a rozhodli jsme se jít si za našim snem, a to pomáhat lidem, kteří to nejvíce potřebují.

Občanské sdružení LOGO nám svěřilo příběh Aničky, pro kterou se na našem webu dokázalo, za krátkou dobu necelých čtyř měsíců, vybrat 16 007 Kč. Cílovou částku se nám sice vybrat nepodařilo, ale i ten nejmenší krůček se počítá.

Stejně, jako nás inspiroval příběh Aničky, tak jsme si vzali k srdci rady a poznámky Tomáše Ostrého, který stojí v čele Občanského sdružení LOGO již 9 let. Jeho cenných rad si nesmírně vážíme a řídíme se nimi při našich dalších krocích vpřed. OS LOGO působí v České republice od roku 2002. Jeho posláním je pomáhat osobám postižených závažnými poruchami řeči a pohybu, a také celé rodině. OS LOGO tuto pomoc poskytuje prostřednictvím souboru komplexních služeb. Tyto služby mají umožnit daným osobám prožít plnohodnotný život, jak v osobní rovině, tak i na pracovním poli. Práci, kterou všichni v OS LOGO dělají je velice důležitá a my jim děkujeme za to, jak úžasně svoji práci odvádí.

Touto cestou bychom chtěli Tomáši Ostrému a Sdružení LOGO poděkovat za to, že v nás vložili důvěru a čas na začátku naší cesty. Budeme velice rádi a budeme se těšit na naši možnou budoucí spolupráci. Tým Podpořit.cz

Pokud se zrovna chystáte nakupovat online, nezapomeňte využít Podpořit.cz a svým nákupem přispět zdarma na dobrou věc. ❤️