Mutumutu daruje za každého nového klienta 1 600 Kč

Mutumutu je životní pojištění, které se rozhodlo darovat 1 600 Kč za každého nového klienta na podporu dobročinných příběhů. Jediné, co je nutné udělat, je sjednat pojištění přes naši platformu Podpořit.cz. V Mutumutu mají s podobnými kampaněmi velmi pozitivní zkušenosti, a tak se rozhodli pomáhat i nadále.

Online životní pojištění Mutumutu bylo založeno v roce 2018 společností Creativ Dock. Jejich cílem je ozdravit trh pojišťovnictví. Svým klientům nabízí lidské a stručné podmínky, které jsou sepsané na šesti stranách. Nemusíte se bát žádných poznámek pod čarou ani skrytých háčků. Toto revoluční pojištění má i další výhody. Za zdravý životní styl vás odmění až 30% slevou z pojistného. Stačí mít nainstalovanou mobilní aplikaci, pravidelně se hýbat, nekouřit a chodit na pravidelné zdravotní prohlídky. Navíc díky sjednání pojistky přes Podpořit, můžete přispět 16 stovek na dobrou věc. Více se o Mutumutu dočtete zde.

Mutumutu - Podpořit.cz

Speciální sekce v Mutumutu aplikaci

Jestliže už jste uživatelé a klienti, těšit se můžete i na malý bonus. Speciálně pro vás jsme totiž připravili benefitní sekci, kde najdete speciální slevové akce a kupony do e-shopů, které podporují vaše zdraví a mysl. Těšit se můžete na slevy do obchodů jako je MyProtein, Pilulka, VašeČočky, Liftea, Grizly, Nazuby, Herbatica, KnihyKazda a další. To však zdaleka není konec. Nákupem a využitím těchto slev opět podpoříte dobročinné příběhy na Podpořit.cz.

„S podobnými kampaněmi máme velmi pozitivní zkušenost. Naposledy jsme pořádali sbírku pro naši klientku, kterou postihla mozková mrtvice.  Klienti, kteří na sbírku darovali svůj vysportovaný cashback z aplikace, pro rodinu postižené maminky vybrali přes 250 000 Kč,” říká marketingová manažerka Mutumutu, Lenka Rigerová.