Pojďme dokázat, že Česko není nuda! S tím nám pomůže projekt Zažijkraj.

Česká republika nám toho nabízí opravdu mnoho. Od přírodních krás po historická místa až k těm místům, o kterých jsme doposud neslyšeli. Díky skvělému projektu Zažijkraj můžete začít objevovat krásy naší republiky zábavnou formou a zjistit, že Česko není nuda!

Zakladatelem projektu Zažijkraj je Martin Dušek, který je studentem druhého ročníku na vysoké škole Newton College. To, že miluje cestování a neumí se nikdy nudit, ho dohnalo k myšlence vytvořit knihu, díky které chce lidi vyzvat k tomu, aby objevovali, cestovali a pokořovali své vlastní limity.

O co přesně jde? Každá kniha je jeden kraj v České republice. Obsahuje 50 nejzajímavějších míst, která zde můžete navštívit a objevovat netradiční formou. Pro zpestření Vašeho výletu, Vás na každém místě čeká výzva, díky které se cestování stane velmi speciální a zábavné.

V knize najdete stručný příběh o místě, kde se zrovna nacházíte. Cestování bez jakýchkoliv průvodců, cestopisů a věčného googlování na každém kroku je tady! Najdete tam i výzvy, které Vás donutí vystoupit z Vaší komfortní zóny a vyzkoušet si Vaše vlastní hranice. Věřte, že Váš výlet nabere úplně jiné obrátky a vzpomínky na místo se stanou nezapomenutelné. Ke každému navštívenému místu máte plochu, kam si můžete zapsat své zážitky, zkušenosti a vylepit si pořízené fotky jako vzpomínku.

Na projektu spolu s Martinem spolupracuje tým lidí poskládaný z těch, kteří se také neumí nudit a milují cestování. Vymýšlí skvělé výzvy, píší skvělé články, dělají rozhovory se zajímavými lidmi, provozují e-shop s doplňkovým zbožím pro lepší cestování, a co je hlavní – dělají opravdu to, co je baví a díky tomu se jejich projekt může posouvat dál. My jim držíme palce a už teď se těšíme, až společně s jejich knihou vyrazíme do přírody! Jdete do toho s námi?