Vaše oblíbená hospoda potřebuje pomoc! Zachraňte ji!

Hotely, restaurace a hospody jsou zavřené. Místo spousty spokojených zákazníků restaurace zdobí prázdné židle a všude vládne ticho. Nepije se, nevaří se a vše zeje prázdnotou. Právě kvůli tomu vznikl jeden z projektů, které pomáhají v této krizi –  „Zachraň hospodu“, založený Českým svazem pivovarů a sladoven, z.s. 2020 spolu s jejich sponzory.

Určitě existuje hospoda, do které se rádi vracíte, nebo místo, kam byste se rádi podívali. Bohužel kvůli aktuální situaci to nejde a my pomocí tohoto skvělého projektu se můžeme stát prozatím virtuálními hosty. Jak to funguje?

Díky projektu Zachraň hospodu.cz, si můžete vybrat libovolnou hospodu či restauraci z možného výběru, zakoupit si voucher v nabízené hodnotě a později, až se vše znovu otevře, si jít svůj voucher užít. Pomůžeš majitelům podniků uhradit nezbytné náklady pro zachování její existence. Aktuálně je zapojeno 1862 ověřených hospod, z toho jich je 2265 zaregistrovaných a 264 jich čeká na schválení.

„Co když hospoda, do které jste poslali peníze, vůbec neotevře, protože zkrachovala nebo zavře z jiného důvodu? Co se pak bude dít s vouchery?“ Toto je jedna z často kladených otázek. „Za uplatnění poukazu odpovídá daný podnik, obdobně jako když si koupíte v běžném životě dárkový poukaz na nákup produktů nebo služeb. Věříme, že právě díky podpoře ze strany spotřebitelů, budou schopny tyto podniky přežít a po skončení současné krize znovu otevřít.“ Zachraňhospodu.cz

Cílem celého projektu je propojit hospody a restaurace s jejich zákazníky a umožnit lidem přispět pomoci přežít do doby, než budou schopni svůj provoz opět nastartovat. Tak neváhejte a zapojte se i Vy!

Pokud se zrovna chystáte nakupovat, nezapomeňte využít Podpořit.cz a svým nákupem přispět zdarma na dobrou věc. ❤️