Projekt Café AdAstra

Dennodenně na ulicích potkávám lidi, kteří prodávají výrobky na pomoc lidem. Všímám si toho přehlížení a ignorování. Není divu. Bojíme se o své finance, chceme pomoct a pak naše peníze přijdou nazmar. Dokud to nevidíme tak nevěříme. Je to správě? Má odpověď je ano. Měli bychom být opatrní a zjišťovat si více o nadacích, kterým přispíváme svými penězi. Většina z nás ale žádné informace nevyhledává, proto jsem se rozhodla za pomoci tohoto článku shrnout o čem je projekt Café AdAstra.

Kavárna AdAstra se nachází v Praze. Čím se vlastně odlišuje od ostatních kaváren? Dala šanci lidem s handicapem se začlenit. Pomáhá jim dělat kroky v před, protože každý krok se počítá! Tito lidé vás obslouží s pokorou a úsměvem na tváři. Vy je podporujete už jen svoji přítomností. Dáte si kávu, něco dobrého na zub a zaručeně budete odcházet s dobrým pocitem v bříšku, ale i u srdíčka. Pokud nebydlíte v Praze nevadí, můžete si přece udělat krásný výlet. A zakončit to sladkou tečkou. Co tomu říkáte?
Tady příkladem odkaz, kde se dozvíte více.


Že pomáhat se dá snadno dokazuje i náš projekt Podpořit.cz. Stačí vyhledat vámi zvolený e-shop nakoupit co zrovna potřebujete a voilà! Z částky kterou zaplatíte zašleme až 25 % na dobrou věc! Nezaplatíte nic navíc. No a to je vše. Zní to jednoduše, ale ono to opravdu jednoduché je!

Pokud se zrovna chystáte nakupovat online, nezapomeňte využít Podpořit.cz a svým nákupem přispět zdarma na dobrou věc. ❤️