Aliexpress slaví narozeniny

Věřím tomu, že spousta z nás u nakupování rádo ušetří. No a taky určitě všichni znáte AliExpress – ráj levných produktů. Já pro Vás dnes mám způsob, jak ušetřit ještě více. Blíží se totiž AliEpress day, den, během kterého můžete nakoupit zboží výhodněji než za celý rok. Zvláště teď, když všichni sedíme doma a nemáme co dělat. Navíc nějaké ty slevy se vždy hodí.

Začneme s takovým menším historickým okénkem, protože přece nic se neděje jen tak. Tento svátek vznikl z asijského dne bojujícího proti Valentýnu, takzvaný Single’s day. Očividně většina single obyvatelů Asie rádo utápí smutek na Aliexpressu, jelikož tento den hrdě konkuroval i všeobecně známému americkému Black Friday.

Od té doby je to nejznámější a nejvýhodnější nákupní festival, který každý rok narůstá a překonává vlastní tržby. Loni to byl například nárust o 30 %. A letos to bude ještě zajímavější, jelikož Alík letos slaví 10 let! Takže můžete počítat s tím, že velká většina produktů bude zlevněná. Řekněme zhruba 15 milionů produktů od více než 130 000 prodejců. To už vypadá zajímavě, že?

No a aby to bylo ještě lepší, AliExpress si pro nás jako každý rok připravil slevové kupóny. Zjednodušeně popsané, jak s nimi zacházet a kde je najít naleznete zde přímo od prodejce.

Kromě toho si můžete stáhnout přímo AliExpress aplikaci, kde můžete hrát hry, za které získáte mince a ty pak také můžete vyměnit za kupóny.

Tak a kdy se tato super akce vlastně odehrává? V Asii je tento oblíbený den 28. března, u nás se odehrává kvůli časového posunu už 27. března od 17:00 do 28. března 16:59. Výhodu je, že na rozdíl od Black Friday nemusíte stanovat den předem před obchodem, ale připojit se můžete kdykoli. Jediné, co hrozí je, že se nějaké zboží vyprodá. Ovšem toho bych se taky nebála, jelikož tam je takový výběr, že rychle a jednoduše najedete náhradu.

Předprodej začal už včera 20.3. 2020, už teď tedy můžete na Aliexpressu najít spousty slev.

Tak Vám přeji hodně štěstí a lovu zdar!

Další informace o tom jak nakupovat a na co si dát pozor při nákupech na Aliexpressu se dozvíte v článku na Fondik.cz.