Přidej se do výzvy a #ZapojSrdce

Dnes pro Vás mám článek z trochu jiného soudku. Ráda bych vám totiž představila výzvu, do které jsme se společně jako tým zapojili. Jedná se o projekt X-Challenge, který si pro nás připravil inspirativní program, který zažene nudu, dokonce i v karanténě.

Jedná se o jednoduché výzvy, které může plnit doslova každý. Stačí si stáhnou X-Challenge appku, nebo je sledovat na sociálních sítích. A teď se jdeme konečně přesunout k jádru pudla.

Tato výzva dostala příhodný hashtag #zapojsrdce, jelikož se jedná o 10 dní konání dobra. Sice začali už 19.3., nicméně zapojit se můžete kdykoli. Výzvy nikam nemizí a můžete je splnit dodatečně, a dokonce si vybrat z více variant. Jelikož tvůrci chtěli ať jen tupě neplníme úkoly, tak si každou výzvu můžete upravit podle sebe, tak aby vám co nejvíce sedla a nemuseli jste se do ničeho nutit. Přece jen konat dobro, neznamená otravovat život sám sobě, ba naopak ho ještě zlepšit nejen sobě, ale i okolí.

A jelikož se i my snažíme konat dobro při každé příležitosti a vyhledáváme podobné projekty jako jsme my sami, tak nás nenapadlo nic jiného než že se do projektu nejen zapojit, ale s tvůrci začít i spolupracovat. Jelikož to jsou určitě lidé na stejné vlně jako my, tak nám obratem vyhověli a my se tak mohli stát přímou součástí jejich výzvy. Ale jak? To zjistíte hned, jakmile začnete plnit.

Přeji hodně zdaru při plnění výzvy.

Více o výzvě a kde stáhnout aplikaci na webu X-Challange.

Pokud se zrovna chystáte nakupovat, nezapomeňte využít Podpořit.cz a svým nákupem přispět zdarma na dobrou věc. ❤️