Vánoční tipy a nakupování pro dobrou věc na Podporit.cz

Téměř pro všechny z nás jsou Vánoce obdobím radosti a plnění přání našich blízkých. Každý z nás chce určitě darovat ten nejlepší dárek, který vykouzlí úsměv na tváři. Napadlo vás však někdy, že můžete při nakupování dárků vykouzlit i úsměv někomu dalšímu? Pokud vám vrtá hlavou, jak nákupem udělat radost hned dvakrát… čtěte dál!

Jak nakupovat online a zároveň pomáhat přes Podpořit.cz:

Dobročinný projekt Podpořit.cz pomáhá online nákupy již od roku 2019. Díky živatelům, kteří se na svůj vybraný eshop prokliknou z Podpořit.cz a uskuteční nákup, e-shop věnuje až 25 % částky z vašeho nákupu na příběhy handicapovaných dětí, dospělých nebo neziskových organizací, který společně pomáháme s Podpořit.cz

(H3) Jak pomáhat online nákupy?

  1. Navštivte webovou stránku Podporit.cz.
  2. Vyberte oblíbený e-shop, na kterém chcete nakupovat.
  3. Proklikněte se na daný e-shop přes odkaz na Podporit.cz.
  4. Nakupte jako obvykle a část vašeho nákupu bude automaticky přidělena na podporu dobročinných projektů. Jednoduché, že?

Tipy na vánoční dárky:

Pokud přemýšlíte, co nadělit svým blízkým pod stromeček… Podívejte se na naše tipy, které jsou sázkou na jistotu!

1. Knihy 

Pokud máte doma vášnivého čtenáře, přihoďte mu do sbírky další zajímavou knihu! Představte si, jak během vánočních svátků vaše blízká osoba listuje knihou, kterou jste jí dali. Prostě pro milovníky literatury jsou knihy vždy skvělým dárkem.

Mezi naše knižní tipy například patří:

Gazely od Patrika Hartla
Martin Dvořák: Mezi nebem a pacientem od Martina Dvořáka a Martina Moravce
Gump: Jsme dvojka od Filipa Rožka
Atomové návyky od Jamese Cleara
Pohádka od Stephena Kinga

Na Podpořit.cz najdete tato knihkupectví: 

2. Sportovní vybavení pro nadšené sportovce

Nadšení sportovci ocení vánoční dárky, které využijí při jejich oblíbené sportovní disciplíně. Chytré sportovní hodinky, běžecké boty, karimatka na jógu, lyžařské brýle nebo helma, sportovní taška, tenisová raketa nebo vitamíny a doplňky stravy. 

Zamyslete se nad tím, jestli váš blízký rád běhá, lyžuje, plave, hraje tenis nebo jezdí na kole, a výběr dárku bude zcela jednoduchý. 

Na Podpořit.cz najdete například tyto e-shopy se sportovním vybavením: 

3. Cestování, dobrodružství a zážitky

Darujte zážitek! Cestování do zahraničí nebo u nás po České republice je úžasný dárek, který u stromečku vyvolá nadšení a navodí krásnou atmosféru těšení se a plánování na cestu plnou dobrodružství.

Kupte letenky, zabookujte hotel, půjčte auto nebo vyberte zážitek jako třeba wellness nebo skok padákem! 

Přes Podpořit.cz můžete nakoupit na těchto zážitkových portálech:

4. Originální hračky pro děti

Vánoce jsou pro děti jedním z největších zážitků v roce a díky spoustě emocí, které prožijí v tento slavnostní den, si tvoří nezapomenutelné vzpomínky. Darujte těm nejmenším originální a praktické hračky, které je zabaví a zároveň obohatí. 

Kdybychom se mohli vrátit do dětských let, líbily by se nám tyto interaktivní a zábavné hračky: stavebnice lego, dřevěné puzzle, 3D pero, dětské edukační knihy od knihkupectví Kazda, kufřík pro malé dobrodruhy nebo malé dřevěné hudební nástroje.

Na Podpořit.cz najdete například tato hračkářství: 

5. Dárkové Karty:

Dárkové karty jsou nejen sázka na jistotu, ale také ideální řešení pro vánoční opozdilce! Vyberte si libovolnou částku, kterou chcete na dárkovou kartu vložit, vytiskněte ji a vložte do krásné obálky. Věřte tomu, že obdarovaná osoba bude přesně vědět, co si z dárkové karty pořídí a vy toho budete součástí. 

Vyberte dárkovou kartu od e-shopu s oblečení, parfumerie nebo obuvi. Potěšit může také poukaz do oblíbené restaurace nebo dárková karta do drogerie, lékárny či potravinového řetězce. 

Na Podpořit.cz najdete například tyto e-shopy, které nabízí dárkové karty:

Myslete na to, že online nákupem přes Podpořit vždy pomáháte lidem, kteří to potřebují. Udělejte dva prokliky navíc, díky kterým můžete například zachraňovat lidské životy nebo handicapovaným dětem pomoc v boji s jejich postižením.