Tipy pro zimní dovolenou 2020

Zima je v plném proudu, a proto jsme si pro milovníky lyžování a snowboardingu připravili hned několik tipů. V článku se podíváme na cenově výhodné lyžařské zájezdy

Všechny třídenní lyžařské zájezdy od 326 Kč naleznete ZDE.

My jsme pro vás navíc vybrali ty tři nejlepší destinace, které byste rozhodně měli navštívit. Při výběru vaší zimní dovolené se tipy držte a určitě nebudete zklamaní. V článku si přiblížíme, kde hledat cestovní pojištění, a také vás pozveme do soutěže o lyžařské a snowboardové vybavení.

Tipy na lyžařské zájezdy a destinace

Rakousko – Saalbach – Skicirkus

Jedná se o jedno z největších středisek v celém Rakousku. V celém komplexu se nachází více než 270 km perfektně upravených sjezdovek, které na vás čekají společně s nádhernými scenériemi. Na své si zde přijdou jak začáteční lyžaři, tak i středně a velmi nároční sportovci, na které zde čeká i freeride park. Pro snowboardisty je zde připraveno hned několik snowparků a jestliže nehovíte ani lyžím ani snowboardu, musíte vyzkoušet sáňkařskou dráhu.

Zájezdy do Saalbach od 990 Kč

Švýcarsko – Veysonnaz

Největší síť upravených sjezdovek ve Švýcarsku a k tomu spousta prostoru pro freeride. Přesně to je středisko Veysonnaz (Čtyři údolí), které vás ohromí 437 km sjezdových tratí. Ty jsou určené jak začínajícím lyžařům, tak i pokročilým a velmi pokročilým. Navíc v komplexu můžete najít i třítisícový vrchol Mort Fort, který nabízí vskutku nádherný výhled na celé údolí. Nesmíme opomenout ubytování a vůbec celou oblast, která se nese v duchu Francie. Většinou se tu můžete setkat s ubytováním v apartmánech, které jsou moderně a velmi hezky zařízené. K tomu se můžete těšit i na perfektní kuchyni.

Zájezdy do Veysonnaz od 1699 Kč

Francie – Chamomix

Chamomix je považován za jeden z nejkrásnějších lyžařských areálů světa. Přírodní kulisou je zde legendární Mont Blank, díky kterému se vám naskytnou přenádherná panoráma. Na své si zde přijdou především extrémní sportovci. Neexistuje evropský freerider, který by nechtěl alespoň jednou ve svém životě sjet 20 km dlouhou freeride Valée Blanche. Pro rekreační lyžaře je zde připraveno velké množství sjezdovek od mírného svahu až po prudké sjezdy. Po komplexu se můžete snadno pohybovat za pomoci skibusů a skipas, který zde pořídíte můžete využívat snadno i v dalekém okolí.

Zájezdy do Veysonnaz od 1699 Kč

Cestovní pojištění

Cestovní pojištění je zkrátka nutnost, kterou by obzvlášť lyžaři a snowboardisté neměli podcenit. Pojištění existuje celá řada, a proto rozhodně doporučujeme zvýšení léčebných výloh a pojištění zavazadel. Pojištění můžete snadno sjednat online už od několika korun.

Cestovní pojištění už od 61 Kč

Lyžařské vybavení SOUTĚŽ

Schází vám vybavení, které pro lyžování nutně potřebujete? Využijte slev, které spustil e-shop Muziker.cz. Navíc se můžete zúčastnit velmi jednoduché soutěže o lyžařské vybavení v hodnotě daleko přes 1000 EUR a šance vyhrát je opravdu veliká.

Chci soutěžit

Pořiďte dovolenou a pomůžete nejen sobě

Tím, že nakoupíte dovolenou přes tento článek anebo přes náš web Podpořit.cz, pomůžete charitě a nezaplatíte ani korunu navíc. Díky naší spolupráci s internetovými obchody, každý z nich po vašem nákupu pošle část ceny na charitu. Jediné pravidlo je, že musíte nakoupit přes náš web.