Žijte zdravěji a pomáhejte s životním pojištěním Mutumutu

Díky Podpořit.cz neutratíte ani korunu, a přitom někomu změníte život k lepšímu. Pomáhají nám s tím naši partneři, jako je Mutumutu. Když si na jejich stránkách sjednáte životní pojištění, darují za vás 1600 korun někomu, kdo to vážně potřebuje.

Když nakoupíte na jednom z našich partnerských webů, část peněz jde rovnou na charitu a vy přitom neutratíte nic navíc. Vše platí obchod, ve kterém právě nakupujete. Mezi našimi štědrými partnery ovšem nejsou jen e-shopy, ale třeba i životní pojištění Mutumutu – 1 600 korun věnuje za každého nového klienta přímo na naši aktuálně probíhající sbírku.

Pomáhejte ještě víc

Když si u nich životní pojištění sjednáte, budete si navíc moci stáhnout i aplikaci Mutumutu. A v ní najdete slevu až 70 % do našich partnerských obchodů, jako je MyProtein, Pilulka, VašeČočky, Liftea, Grizly, Nazuby, Herbatica nebo KnihyKazda. Takže můžete dál pomáhat. Peníze jdou vždy přímo konkrétním nadacím nebo lidem. Letos jste už například pomohli Aničce, Jiříkovi a Nicoláskovi s mozkovou obrnou nebo nadaci Wings For Life, která pravidelně pořádá běh pro pacienty s poraněním míchy.

A proč zrovna Mutumutu?

Protože tohle životní pojištění obsahuje všechno důležité: pojistí vám život a výpadek příjmů v případě invalidity nebo pracovní neschopnosti. A pravidelně vám bude vracet až 30 % z ceny pojistného za to, že žijete zdravě. Prvních 5 % si můžete vysloužit tím, že nekouříte, dalších 5 % za pravidelné prohlídky u lékaře a až 20 % za to, že se hýbete. Peníze dostanete přímo na účet a můžete je zase „otočit“ – použijte je na nákup v některém z vybraných e-shopů, a udělejte tak radost nejen sobě, ale ještě někomu dalšímu.